KURORTEN MARSTRAND

Ön bortom dimman

En romantisk och historisk serie om livet på Marstrand!

Året är 1822 och livet är tufft på Marstrand. Sillen har försvunnit, och många har lämnat för att söka sin lycka någon annanstans. Men inte familjen Westerberg. De har fiskat på Marstrand i generationer och nu har Oscar tagit över stafettpinnen från sin far. Men fadern blir allt annat än glad när han får höra att Oscar sålt sillmagasinen till några främlingar.

Margareta Högman har precis anlänt till Marstrand tillsammans med sin far, Ture. Och det är just affärsmannen Ture som köpt upp de gamla sillmagasinen – planen är att förvandla dem till ett storslaget kurhotell, som ska locka folk till ön bortom dimman.

De två rivaliserande släkterna har egentligen samma mål men är som förblindade av det desperata läget som råder på ön. Och mitt i allt elände så börjar kärleken spira. Margaretas och Oscars relation är hoppet och framtidstron som alla så väl behöver, men kommer de våga satsa allt?

Ön bortom dimman är den första delen i Kurorten Marstrand, en romantisk och historisk serie om en mytomspunnen ö i det karga kustbandet.

BTJ-häfte nr 7, 2023

”[…]Almer skriver med all önskvärd övertygelse och levandegör med imponerande effekt den stämningsfyllda berättelsen.”

Betyg: 4 av 5.

– Markella Callin

Utgiven:
20 april 2023
Omslag:
Anders Timrén
Förlag:
Printz Publishing
Format:
Inbunden, ljudbok, e-bok
ISBN (inbunden):
9789177716105
Länkar:
Bokus
Adlibris
Storytel

Läs om Veronicas andra verk

Blogg på WordPress.com.