LOVISEHOLM – SÄSONG 2

Ödets vägar

Loviseholm är en ny svensk långserie med drama, intriger och gränslös kärlek vid 1800-talets slut, från Stockholms salonger till den skånska landsbygden.

Året är 1893, det är julafton på Loviseholm och herrskapet och tjänstefolket firar med dans tillsammans. Lovisas och Johans kärlek blomstrar, även om de fortfarande måste hålla den hemlig. Allt verkar äntligen vara frid och fröjd, när en ovälkommen gäst dyker upp och vänder upp och ner på tillvaron. Under ett möte med en bankman framkommer det att kassan börjar sina och om inget görs snart kommer Lovisa vara bankrutt inom ett år.

Lovisa har accepterat att det är här hennes liv är nu: slottet som går med förlust, sonen Carl och så förstås – den förbjudna kärleksrelationen med Johan. Men hon saknar de storslagna bjudningarna i Stockholm och friheten hon förlorat. Är det så här livet ska se ut nu, eller kan det finnas något mer?

Mycket välskriven och bygger upp en härligt spännande stämning som man bara vill ha mer av. Underbar beskrivning av både miljö och karaktärer.”

Kristina – Storytel betyg

Serien Loviseholm

Loviseholm är en svensk historisk och romantisk ljudboksserie tillgänglig exklusivt via Storytel. Den har nominerats för det stora ljudbokspriset i både Sverige och Danmark. 2022 blev även den första delen översatt till engelska och är tillgänglig via Storytel i 25+ länder och på audiobooks.com i 100+ länder. Läs mer om de andra säsongerna nedan.

”Jag imponeras genom hela läsningen över Almers förmåga att bygga karaktärer så väl som intriger. Handlingen är rapp och intensiv. Det här är verkligen en historisk, romantisk romanserie att älska.”

– Villa Freja

Utgiven:
21 juni 2021
Uppläsare:
Katharina Cohen
Omslag:
Cecilia D. Engström
Förlag:
Storytel Original
Format:
Ljudbok, e-bok, häftad
Länkar:
Storytel, Bokus, Adlibris

Läs om Veronicas andra verk

Blogg på WordPress.com.