LOVISEHOLM – SÄSONG 1

Förändringarnas vindar

Loviseholm är en ny svensk långserie med drama, intriger och gränslös kärlek vid 1800-talets slut, från Stockholms salonger till den skånska landsbygden.

När Lovisas far plötsligt avlider förändras allt. Som minister i riksdagen hade han en stark position i societeten i Stockholm och Lovisa är uppfostrad i tron att hon kan göra vad hon vill i livet. Hennes far hade velat att hon skulle följa i hans fotspår, och efter hans död vill hon hedra hans önskan.

Men Lovisa blir snart varse att ingenting kommer att bli som hon tror. De som tidigare kysst hennes hand vänder henne nu ryggen och när hennes far efter sin bortgång anklagas för landsförräderi tvingas Lovisa och hennes mor att fly.

De tar sig till ett slott på den skånska landsbygden där hennes mor ska gifta om sig med baronen för att trygga deras framtid. Men väl framme tar allt en helt ny vändning, samtidigt som Lovisa oemotståndligt dras till den unga kusken…

”Så bra jag har lyssnat på alla sex delarna på 2 dagar. Kunde inte sluta.”

Ulla – Storytel betyg

Serien Loviseholm

Loviseholm är en svensk historisk och romantisk ljudboksserie tillgänglig exklusivt via Storytel. Den har nominerats för det stora ljudbokspriset i både Sverige och Danmark. 2022 blev även den första delen översatt till engelska och är tillgänglig via Storytel i 25+ länder och på audiobooks.com i 100+ länder. Läs mer om de andra säsongerna nedan.

”Jag imponeras genom hela läsningen över Almers förmåga att bygga karaktärer så väl som intriger. Handlingen är rapp och intensiv. Det här är verkligen en historisk, romantisk romanserie att älska.”

– Villa Freja

Utgiven:
22 juni 2020
Uppläsare:
Katharina Cohen
Omslag:
Cecilia D. Engström
Förlag:
Storytel Original
Format:
Ljudbok, e-bok, häftad
Länkar:
Storytel, Bokus, Adlibris

Läs om Veronicas andra verk

Blogg på WordPress.com.