LOVISEHOLM – SÄSONG 3

Uppbrottets tid

Loviseholm är en ny svensk långserie med drama, intriger och gränslös kärlek vid 1800-talets slut, från Stockholms salonger till den skånska landsbygden.

Hur står sig löften i tiden? Året är 1910 och inget har blivit som det var tänkt.

Grevinna Lovisa Lilja har till synes allt. Loviseholm frodas, barnen är trygga och hennes inflytande sträcker sig riket runt, likt hennes make. Greve Lilja gillar att vara i kontroll och med sin makt i samhället är han en respekterad herre. En respekt som han även förväntar sig av Lovisa. Något hon försöker ge honom men priset för hans respekt är hennes egen röst. För även om hon har allt hon önskat sig är det ett hål i hennes hjärta som sakta kväver henne.

Johan har byggt upp ett välrenommerat stuteri på Österlen, men saknaden efter Lovisa ligger alltjämt i vägen för hans lycka. Löften som Lovisa och Johan en gång delade har blivit till en fägring och frågan är, är det tid att släppa taget?

”Helt underbar bok och superbra uppläsare! Jag strecklyssnade och kastar mig genast över nästa! Vill att berättelsen aldrig ska ta slut.”

Anitha W. – Storytel betyg

Serien Loviseholm

Loviseholm är en svensk historisk och romantisk ljudboksserie tillgänglig exklusivt via Storytel. Den har nominerats för det stora ljudbokspriset i både Sverige och Danmark. 2022 blev även den första delen översatt till engelska och är tillgänglig via Storytel i 25+ länder och på audiobooks.com i 100+ länder. Läs mer om de andra säsongerna nedan.

”Jag imponeras genom hela läsningen över Almers förmåga att bygga karaktärer så väl som intriger. Handlingen är rapp och intensiv. Det här är verkligen en historisk, romantisk romanserie att älska.”

– Villa Freja

Utgiven:
20 juni 2022
Uppläsare:
Katharina Cohen
Omslag:
Cecilia D. Engström
Förlag:
Storytel Original
Format:
Ljudbok, e-bok
Länkar:
Storytel

Läs om Veronicas andra verk

Blogg på WordPress.com.