Sunt förnuft, vilt hjärta

Sunt förnuft, vilt hjärta är en berättelse om att mot alla odds våga följa sitt hjärta.

Journalisten Ella von Beijer styr sitt eget liv med järnhand. Sedan uppväxten på Östermalm är hon van vid att få som hon vill, och har nu även lyckats fånga en ung adelsmans hjärta. Men när hon får samtalet om sin mormors olycka tappar hon fotfästet. Hon får sparken från en ansedd nyhetstidning och tvingas ta ett jobb på ett smaklöst modemagasin. Plötsligt hänger hela Ellas karriär på en intervju med en arrogant pojkbandssångare.

James Jensen lever för sin musik, det var hans band Timeless Kings som räddade honom från ghettot som ung. Ella är bara ännu en journalist han behöver bocka av på listan – men ack så fel han tar. Till skillnad från alla andra kvinnor faller hon inte handlöst för hans leende. Istället börjar hon gräva efter familjehemligheter han sedan länge lämnat bakom sig i hemstaden Malmö.

Ella och James har inget gemensamt, men när de träffas öppnas dörrar till deras förflutna som båda trodde var stängda för alltid. Kan kärleken sudda ut alla slags gränser människor emellan? Och vilken betydelse får pressen från omgivningen, när det väl gäller?

”Boken har allt som jag älskar i en bok när det gäller romance. En stört omöjlig boka att lägga ifrån sig. Tid och rum existerar inte när man har denna i handen utan måste läsas ut.”

Agneta Jönsson – goodreads betyg

Att finna en bok berör ens inre med alla känslor som finns i kroppen. Sunt förnuft, vilt hjärta har allt som jag älskar. En bok som man ofrivilligt lägger ifrån sig. Tid och rum existerar inte utan det är bara boken som räknas..

– Agnetha @angelundebring

Utgiven:
8 januari 2018
Omslag:
Johanna Gunneflo
Förlag:
Visto Förlag, Saga Egmont (ljudbok)
Format:
Danskt band, ljudbok, e-bok
ISBN (danskt band):
9789187523915
Länkar:
Bokus, Adlibris, Storytel

Läs om Veronicas andra verk

Blogg på WordPress.com.